Maleropgaver

Maling øger værdien af din ejendom i Hørsholm

Går du og tænker på at få malet? Måske du selv har været ved at friske væggen op, og undervejs har du indset, at du på længere sigt sparer både tid og penge ved at lade en fagmand udføre malerarbejdet? Vi tilbyder top professionelt maler arbejde i Hørsholm. Det kan være, at de flotte vægge sammen med en gulvafhøvling kan øge værdien af ejendommen? Det kan derfor være en rigtig god ide at lade en faguddannet malermester rådgive og tage sig af dit projekt.

Vi maler både nye og eksisterende bygninger

Hos Bæveren Aps har vi både den faglige maler ekspertise og den professionelle indstilling. Som sikrer at du bliver mere end tilfreds med resultatet. En maler er nemlig ikke bare en maler. Der er rigtig mange forhold at tage højde for, når farvevalg, nuancer, kvalitet og glans i et malerarbejde, skal passes nøje ind i alt det øvrige i boligen eller virksomheden: Møbler, tæpper, loftet, vinduerne, gulvene – æstetik, design, holdbarhed skal helst passe sammen, så du bliver tilfreds med resultatet. Alt dette – og mere til – kan vi rådgive om og klare for dig i Hørsholm, både for private, institutioner og for virksomheder.

Boliger kræver meget af en maler

Uanset boligens type, form eller størrelse. Så står vi klar med både ekspertisen og hele paletten af kvalitetsprodukter til at gennemføre netop dit projekt. Vi kan også stå for alt det andet, udover at være maler. Det være sig gulvafhøvling, gulvslibning tømrerarbejde og totalentreprenør i Hørsholm.

Bæveren er din garanti for kvalitet

Hos Bæveren lever vi af tilfredse kunder. Vi tilbyder den faglige ekspertise og har professionelle stolthed, som kendetegner et totalentreprenørfirma med stolte traditioner gennem mange år.  Alle vores kunder har nemlig brug for kvalitet og tilfredshed med arbejdets udførelse. Begge dele får du hos Bæveren, når du har brug for en maler, en tømrer, gulvafhøvling, gulvafslibning eller andre former for total totalentreprise.

Erfaring betyder alt

Med vores mangeårige erfaring i faget tilbyder vi alle former for kvalitets maler arbejde i Hørsholm. Vi kan stå for alt det andet i dit projekt, så du får samlet dit projekt eet sted, nemlig hos Bæveren Aps.

Vi er på vej til dig

Vi kommer hurtigt til dig. Kun fantasien sætter grænser for det trylleri, som en nyrenovering af gulve og flot maler arbejde kan betyde for din bolig og dermed for din livskvalitet.  Bæveren Aps udfører derfor alle typer af kvalitets maler opgaver ude såvel som inde, både for private og for virksomheder samt for den offentlige sektor i Hørsholm. Vi lever af tilfredse kunder og går ikke på kompromis med kvaliteten. En aftale er en aftale hos os.