Totalentreprise

Total totalentreprenør i Hørsholm

Hos Bæveren Aps udfører vi alle former for tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener, badeværelser, vinterhaver, udestuer, carporte, tagarbejde, renovering, alt malerarbejde og meget andet. Hvis du skal ha’ skiftet en dør eller nogle vinduer – eller måske ha’ et nyt køkken – så kontakt Bæveren, som er din total totalentreprenør i Hørsholm. Det gælder uanset om det er tagetagen, der skal bygges om, carporten der skal udvides eller om det er nyt stuegulv. Lad os koble det hele sammen for dig. God rådgivning og perfektion i udførelsen – det er vores varemærke – som total totalentreprenør.

Vi  er de specialister, du søger

Uanset om det handler om gulvbelægning, malerarbejde, tømrer- og snedkeropgaver, så er Bæveren Aps, din total totalentreprenør. Det er os, der sætter projektet sammen til en helhed. Måske skal dit gulv ikke lægges om, fordi det er smukt under overfladen? Så høvler og sliber vi gulvet i stedet. Så maler vi væggen og loftet, samtidig med at vi kan skifte dit køkken. De mange års erfaring betyder, at vi ved præcist, hvad vi har med at gøre. Dette betyder, at vi tilbyder alt indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling, maler opgaver, tømrer- og snedkerarbejde samt totalentreprise. Hvis du har brug for total tilbud og rådgivning på dit byggeprojekt, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Alt det moderne værktøj og den helt rigtige uddannelse

Bæveren ApS i Hørsholm tilbyder, som total totalentreprenør, også mindre opgaver som f.eks. en professionel opfriskning af dit gamle gulv. Med moderne udstyr og faguddannede folk udfører vi arbejdet, så de gamle gulve igen fremstår som nye.  Vi laver en gulvafslibning og efterbehandler, for til slut at behandle med olie, lak, lud eller sæbe og vi garanterer et resultat, der holder sig smukt mange år frem. Vi rådgiver også gerne om den helt rigtige gulvbelægning, hvad enten det drejer sig om linoleum, kork, vinyl, parket, planker eller tæpper, og vi giver gerne gode råd om den fremtidige pasning og pleje. Det er total totalentreprenøren, der arbejder.

Total totalentreprenør i Hørsholm med garanti for resultatet

Bæveren ApS råder over et team af professionelle fagfolk, der løbende holder sig ajour med de nyeste teknikker inden for bl.a. tømrer, snedkerarbejde, malerarbejde, gulvafslibning og gulvbelægninger. Vi kan derfor håndtere alle projekter som en individuel total entreprise, og hvor du kender både kvalitet, pris og tidsramme, inden arbejdet går i gang i Hørsholm.

Vejledende priser følges altid op af et konkret tilbud

Der kan være overraskelser undervejs i ethvert projekt. De overraskelser forsøger vi at undgå hos Bæveren ApS i Hørsholm. Vi arbejder derfor ud fra vejledende priser, men de følges op af konkrete tilbud i vores total totalentreprenør virksomhed. Kontakt os derfor trygt med dit projekt. Så kan du orientere dig før vi rådgiver dig. Vi kender hele området, og vores priser er meget konkurrencedygtige, for kvalitet og økonomi skal være afstemt inden et projekt går igang. Vi lever som sagt af tilfredse kunder.