Vi tilbyder

Totalentreprise

Vi udfører bl.a. tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener, badeværelser, vinterhaver/udestuer, carporte, tagarbejde, renovering, alt malerarbejde m.m. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have nyt køkken, tagetagen skal bygges om, carporten udvides eller stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud.

Gulvafslibning og -afhøvling

Bæveren ApS i Hørsholm tilbyder professionel opfriskning af dit gamle gulv. Med moderne udstyr og faguddannede folk udfører vi arbejdet, så de gamle gulve igen fremstår som nye.
Vi laver en gulvafslibning og efterbehandler, for til slut at behandle med olie, lak, lud eller sæbe og vi garanterer et resultat, der holder sig smukt mange år frem.
Vi rådgiver gerne om den helt rigtige gulvbelægning, hvad enten det drejer sig om linoleum, kork, vinyl, parket, planker eller tæpper, og vi giver gerne gode råd om den fremtidige pasning og pleje.

håndværker-afsliber-træterrasse-med-gulvafsliber

 

Tømrer-/snedkeropgaver

Vi løser alle tænkelige tømrer- og snedkeropgaver, der udfører alt indenfor fagentrepriser, renovering af bl.a. loft, tag, vinduer, køkkener, gulve, inventar og næsten alt andet.
Vi bestræber os på at leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne i dag, for et uforpligtende tilbud

 

Maleropgaver

Bæveren Aps udfører alle typer maleropgaver ude såvel som inde, både for private og for erhvervskunder samt for den offentlige sektor – altid med respekt for budget og aftaler.
Vi er et alsidigt firma, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

maler-maler-loft-hvidt